• Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd!

Lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard

Frequenties

Frequenties

97.3 FM (West-Alblasserwaard)
107.0 FM (Oost-Alblasserwaard)
105.9 Kabel Molenwaard
102.4 Kabel Alblasserdam
KPN Glasvezelnet kanaal 1148
Andere aanbieders kanaal 3077

Adverteren op Klokradio

Adverteren op Klokradio

Heeft u al eens gedacht aan de mogelijkheid van adverteren of sponsoring? Klokradio heeft het bedrijfsleven veel te bieden met haar gewaardeerde programma’s en het grote, brede en lokale luisterpubliek. Adverteren bij Klokradio geeft een hoge attentiewaarde.

Lees meer

Al donateur?

Al donateur?

Wat geldt voor de landelijke omroepen, geldt ook voor Klokradio: zonder steun van adverteerders, sponsors en donateurs kan de omroep niet bestaan. Wij hopen natuurlijk dat we ook op uw steun kunnen rekenen. Voor slechts € 10,- per jaar bent u al donateur.

Lees meer

Laatste nieuws

Wim van Leussen en Jaap Paans

Maandag 27/11 in Een-op-een met … en De Wandelgang

Maandagavond is de bekende oud-notaris Wim van Leussen vanaf 20.00 uur te gast in het programma Een-op-een met… Aansluitend volgt in De Wandelgang om 21.00 uur het maandelijkse gesprek met burgemeester Paans van Alblasserdam ... Lees meer >
Zaterdag 25/11 in Wekkerradio

Zaterdag 25/11 in Wekkerradio

Zaterdag is het ’s morgens weer gezellig druk in de studio! Presentator Ada Engels ontvangt iets na 10:00 uur in Wekkerradio een jonge sporter: Nilton Cetin komt vertellen over zijn grote passie turnen. Rond 10:30 uur volgt een gesprek met vertegenwoordigers van Speeltuinvereniging Middelweg uit ... Lees meer >

Klokradio in de Social Media

Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.

Zaterdag 25 november 2017

Zaterdag in Klokradio Sport live verslagen van:

- Nieuw-Lekkerland – DCV
- Arkel – Groot-Ammers
- VVAC – Peursum (15:00 uur)

Verder houden we u op de hoogte van het verloop van de wedstrijden Asperen – Alblasserdam, Ameide – Streefkerk, Vuren – De Zwerver en De Alblas – DFC.
Actueel weer:
4.9 °C - Zwaar bewolkt
   
Verwachting: Gewoon herfst!
Af en toe zijn er opklaringen en soms regent het. De temperatuur ligt daarbij overdag rond 7 graden en 's nachts is soms kans op vorst. Kortom: het is herfst!

Over Klokradio

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd: de lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard!
Wist u dat Klokradio nu al ruim 170 medewerkers heeft? Enthousiaste vrijwilligers uit Molenwaard en Alblasserdam die elke dag weer radio maken. 24 uur per dag, 7 dagen per week is Klokradio in de lucht. Met informatieprogramma’s, politieke reportages, kerkelijke uitzendingen, cultuur, evenementen, sportverslaggeving en tal van muziekprogramma’s. Voor iedere denkbare doelgroep, met een heldere dagprogrammering gericht op verschillende interesses.

Midden in de samenleving

Klokradio heeft al jarenlang bewezen midden in de samenleving te staan en daar een verbindende factor te vormen. Voor Molenwaard is dat van extra belang: een enorm gebied met vele woonkernen. Ieder met een eigen identiteit, eigen verenigingen, eigen kerk, maar wel samen één nieuwe gemeente.

In de programma’s van Klokradio komen allen aan bod. Verenigingen die vertellen over hun activiteiten, lokale evenementen waar de omroep bij aanwezig is, vele sportwedstrijden die live worden verslagen, de politiek van Alblasserdam en Molenwaard die wordt toegelicht.

En via Kerkklokradio geeft de omroep duidelijk blijk van de protestants-christelijke identiteit in de Alblasserwaard.

Lees hier meer...

Geef ons uw nieuws!
Stuur uw informatie en persberichten naar:
redactie@klokradio.nl

WELKOM

Welkom bij de geheel vernieuwde website van Klokradio! Wij nodigen u van harte uit eens op uw gemak rond te kijken en natuurlijk.... live te luisteren naar úw lokale omroep!