• Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd!

Lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard

Frequenties

Frequenties

97.3 FM (West-Alblasserwaard)
107.0 FM (Oost-Alblasserwaard)
105.9 Kabel Molenwaard
102.4 Kabel Alblasserdam
KPN Glasvezelnet kanaal 1148
Andere aanbieders kanaal 3077

Adverteren op Klokradio

Adverteren op Klokradio

Heeft u al eens gedacht aan de mogelijkheid van adverteren of sponsoring? Klokradio heeft het bedrijfsleven veel te bieden met haar gewaardeerde programma’s en het grote, brede en lokale luisterpubliek. Adverteren bij Klokradio geeft een hoge attentiewaarde.

Lees meer

Al donateur?

Al donateur?

Wat geldt voor de landelijke omroepen, geldt ook voor Klokradio: zonder steun van adverteerders, sponsors en donateurs kan de omroep niet bestaan. Wij hopen natuurlijk dat we ook op uw steun kunnen rekenen. Voor slechts € 10,- per jaar bent u al donateur.

Lees meer

Laatste nieuws

Mutsen breien

Woensdag 22/11 in Nieuws-Info

In Nieuws-Info van woensdag praat Corry Mouthaan met Ali Ros. Ali breidt mutsen voor zeelui. Waarom? Luister naar dit gesprek. Nieuws-Info begint om 08:00 uur en wordt tussen 18:00 en 19:00 herhaald. Uitzending gemist? Geen probleem, want HIER kunt u het programma nog twee weken ... Lees meer >
Alise Vleesenbeek

Woensdag 22/11 in “In gesprek met …”

Op woensdagavond 22 november ontvangt Wil Borsje in het programma “In gesprek met …” Alise Vleesenbeek. Zij is werkzaam bij de Stichting Chris. Aan de orde komt een beladen onderwerp: kindermishandeling en seksueel misbruik. Alise komt vertellen over het werk van de stichting. Insteek van ... Lees meer >

Klokradio in de Social Media

Your browser is not supported for the Live Clock Timer, please visit the Support Center for support.

Dinsdag 21 november 2017

* Herhaling: programma is eerder uitgezonden

Geef ons uw nieuws!
Stuur uw informatie en persberichten naar:
redactie@klokradio.nl

Actueel weer:
11.3 °C - Zwaar bewolkt
   
Verwachting: Stevige wind en erg zacht
De komende dagen hebben we te maken met de aanvoer van erg zachte lucht en staat er ook een stevige zuidwestenwind. Pas in het weekend daalt de temperatuur naar normale waarden voor eind november. Een overgang naar winterweer laat voorlopig nog op even op zich wachten.

Over Klokradio

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd: de lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard!
Wist u dat Klokradio nu al ruim 170 medewerkers heeft? Enthousiaste vrijwilligers uit Molenwaard en Alblasserdam die elke dag weer radio maken. 24 uur per dag, 7 dagen per week is Klokradio in de lucht. Met informatieprogramma’s, politieke reportages, kerkelijke uitzendingen, cultuur, evenementen, sportverslaggeving en tal van muziekprogramma’s. Voor iedere denkbare doelgroep, met een heldere dagprogrammering gericht op verschillende interesses.

Midden in de samenleving

Klokradio heeft al jarenlang bewezen midden in de samenleving te staan en daar een verbindende factor te vormen. Voor Molenwaard is dat van extra belang: een enorm gebied met vele woonkernen. Ieder met een eigen identiteit, eigen verenigingen, eigen kerk, maar wel samen één nieuwe gemeente.

In de programma’s van Klokradio komen allen aan bod. Verenigingen die vertellen over hun activiteiten, lokale evenementen waar de omroep bij aanwezig is, vele sportwedstrijden die live worden verslagen, de politiek van Alblasserdam en Molenwaard die wordt toegelicht.

En via Kerkklokradio geeft de omroep duidelijk blijk van de protestants-christelijke identiteit in de Alblasserwaard.

Lees hier meer...

WELKOM

Welkom bij de geheel vernieuwde website van Klokradio! Wij nodigen u van harte uit eens op uw gemak rond te kijken en natuurlijk.... live te luisteren naar úw lokale omroep!