Home
Ben je sportliefhebber...

 

... en lijkt het je leuk om aan ons sportprogramma mee te werken? Neem dan eens contact met ons op.

 

We zijn niet alleen op zoek naar verslaggevers, maar ook naar mensen die willen presenteren of bijvoorbeeld de techniek willen doen of mensen die redactioneel werk juist leuk vinden. Klokradio Sport wordt uitgezonden op zaterdagmiddag van 14 tot 18 uur en op maandagavond is er een terugblik van 19 tot 20 uur.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail ons voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we nemen contact met je op voor een afspraak.

 
Aanpassing KPN netwerk

 

Op 4 juli 2017 is door KPN een wijziging aangebracht in de indeling van het (glasvezel)netwerk.

Dit heeft voor Klokradio als gevolg dat we vanaf 4 juli 2017 op het KPN (glasvezel)netwerk in de gemeenten Alblasserdam en Molenwaard niet meer te beluisteren zijn op kanaal 376, maar op kanaal 1148.

 

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 
Klokradio zoekt een secretaris

 

De Stichting Klokradio verzorgt dagelijks radio-uitzendingen voor de gemeenten Alblasserdam en Molenwaard. Alle bestuursleden zijn woonachtig in het gebied en hebben affiniteit met het maken van radio-uitzendingen en lokale omroep.

Nieuwe collega-bestuurders zijn van harte welkom. Het bestuur is uitvoerend en regelt in teamverband de organisatorische, financiële en beleidsmatige zaken van de Stichting. Voor de radioprogrammering is een team van 170 vrijwilligers onder leiding van de hoofdredacteur verantwoordelijk. Zowel het bestuur als de vrijwilligers zetten zich in voor Klokradio, zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat.

 

In het bestuur zoeken we specifieke aanvulling in de vorm van een secretaris.

Welke gemotiveerde dame of heer wil die taak op zich nemen? Tot haar of zijn taak behoort onder andere het voorbereiden en notuleren van de bestuursvergaderingen (9x per jaar) en het voeren van correspondentie. Affiniteit met lokale omroep is een pré. Heeft u belangstelling om mee te doen in het bestuur of wilt u eerst vrijblijvend met ons kennismaken, dan kunt u dit kenbaar maken bij onze voorzitter Sjoerd Veerman, p/a Stichting Klokradio, Klipperstraat 2a, 2957 EM  Nieuw-Lekkerland of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
«StartVorige12VolgendeEinde»

Pagina 2 van 2
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter