Home Overzicht per dag
"Eén op één met ..."

 

In het informatieve programma "Een op een met…" van maandagavond 29 mei (20.00-21.00 uur) praat presentator Ada Engels met de heer René Keijzer van de vrijwillige brandweer Goudriaan/Ottoland.

Verschillende vrijwilligers moeten vanwege hun leeftijd afscheid nemen van het korps en daarom worden er 5 tot 6 nieuwe brandweermannen gezocht. De post Goudriaan /Ottoland houdt op 31 mei en 7 juni een informatieavond. De heer Keijzer komt vertellen over het werk van de brandweer en over de informatieavonden.

"Eén op één met ..."  en "De Wandelgang" worden herhaald op dinsdagochtend tussen  10 en 12 uur. U kunt de uitzending ook (vanaf een half uur na uitzending) beluisteren via 'Uitzending gemist' op deze website.


Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Maandag 13 juni is vanaf 20 uur in ‘Eén op één met..’ Ton Versteeg te gast, directeur van Reinigingsdienst Waardlanden. Hij komt de luisteraars alles uitleggen over de afvalinzameling in Molenwaard.

Om 21 uur is er weer een politiek debat in De Wandelgang. Ditmaal gaan gemeenteraadsleden Joke Stravers (Gemeentebelangen Molenwaard) en Ad van Rees (CDA) met elkaar in discussie over het thema “Ruimtelijke kwaliteit: zoeken naar balans tussen agrariërs en toeristen”. Twitter uw vragen en opmerkingen naar #DebatKlokradio.

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter