Home Informatie over ...
Marjo de Waard nieuwe hoofdredacteur

 

Na ruim twintig jaar hoofdredacteur van Klokradio te zijn geweest, geeft Leo Huisman op 1 juli de leiding van de lokale omroep over aan Marjo de Waard-de Groot.

 

Leo blijft nog wel als medewerker bij verschillende programma’s betrokken, zoals het zeer populaire Klokradio Sport. Hij geeft aan fijn met iedereen te hebben samengewerkt en heeft alle vertrouwen in zijn opvolgster voor de voortgang van de omroep.

 

 

Het Klokradio bestuur en de leden van het Programma Beleidbepalend Orgaan hebben enorme waardering voor wat Leo Huisman al die jaren voor de omroep heeft gedaan.
Al snel na de start van de omroep in Café De Klok te Kinderdijk en de verhuizing van de studio naar de Klipperstraat te Nieuw-Lekkerland, kwam Leo bij de omroep. Eerst als medewerker, maar kort daarna volgde de benoeming tot hoofdredacteur. Vooral die eerste jaren waren lastig, met het aanbrengen van structuur in de programmering, de volledige radio automatisering en het 7x24 uur per week uitzenden. In de loop der jaren is Klokradio uitgegroeid tot een klasse lokale!

 

De goed beluisterde lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard kent alleen onbezoldigde vrijwilligers. Maar liefst 170 medewerkers die elke dag zorgen voor radioprogramma’s die op de regio zijn gericht. Met nieuws, informatie en achtergronden. Een omroep die aanwezig is bij de belangrijke evenementen in de dorpen en daar verslag van doet. Een radiostation die ruimte biedt aan verenigingen, instanties, kerken, enzovoorts om hun activiteiten onder de aandacht te brengen.

 

 

 

Ruime ervaring bij nieuwe hoofdredacteur

Ook Marjo de Waard is al meer dan 20 jaar betrokken bij Klokradio.  Als radiomaker is zij actief met programma’s als ‘Traveltime’ (reisprogramma), ‘Wekkerradio’ (lokaal nieuws en achtergronden) en ‘Eén op één met… ‘(interview reeks).  Ook de coördinatie van de Informatieredactie wordt al vele jaren door haar verzorgd. Daarnaast was Marjo als secretaris in het Stichtingsbestuur nauw betrokken bij het verkrijgen van de zendmachtiging voor Molenwaard, het verkrijgen van de etherfrequentie en de extra zendmast in Molenaarsgraaf. Zij zal per 1 juli het Klokradio bestuur verlaten omdat dit volgens de regels niet met het hoofdredacteurschap te verenigen is.

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter