Home
Klokradio zoekt een secretaris

 

De Stichting Klokradio verzorgt dagelijks radio-uitzendingen voor de gemeenten Alblasserdam en Molenwaard. Alle bestuursleden zijn woonachtig in het gebied en hebben affiniteit met het maken van radio-uitzendingen en lokale omroep.

Nieuwe collega-bestuurders zijn van harte welkom. Het bestuur is uitvoerend en regelt in teamverband de organisatorische, financiële en beleidsmatige zaken van de Stichting. Voor de radioprogrammering is een team van 170 vrijwilligers onder leiding van de hoofdredacteur verantwoordelijk. Zowel het bestuur als de vrijwilligers zetten zich in voor Klokradio, zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat.

 

In het bestuur zoeken we specifieke aanvulling in de vorm van een secretaris.

Welke gemotiveerde dame of heer wil die taak op zich nemen? Tot haar of zijn taak behoort onder andere het voorbereiden en notuleren van de bestuursvergaderingen (9x per jaar) en het voeren van correspondentie. Affiniteit met lokale omroep is een pré. Heeft u belangstelling om mee te doen in het bestuur of wilt u eerst vrijblijvend met ons kennismaken, dan kunt u dit kenbaar maken bij onze voorzitter Sjoerd Veerman, p/a Stichting Klokradio, Klipperstraat 2a, 2957 EM  Nieuw-Lekkerland of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter