Home Adverteren
Adverteren

 

Lokale omroep is een publieke taak. Althans als je de eisen die de wetgever stelt aan lokale omroepen moet geloven. Publieke omroep is echter al lang geen zaak meer van de overheid. Wat geldt voor de landelijke omroep, geldt ook voor Klokradio: zonder steun van adverteerders, sponsors en donateurs kan de omroep niet bestaan.

Klokradio mag zich gelukkig prijzen: ongeveer 700 donateurs en meer dan 40 adverteerders en sponsors geven aan dat Klokradio een breed draagvlak heeft in de lokale samenleving. Hieruit blijkt wel dat Klokradio steeds meer gezien wordt als volwaardig medium voor reclame. Ook weet de omroep zich politiek gesteund door het verkrijgen van subsidie.

Maak het werk van uw lokale omroep mogelijk!

Wij hopen natuurlijk dat we op deze steun kunnen blijven rekenen. Voor slechts € 10,- per jaar bent u al donateur. Of heeft u misschien al eens gedacht aan de mogelijkheid van adverteren of sponsoring? Doen ... want radioreclame werkt!! Velen gingen u voor. Stuur een email en neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. over de mogelijkheden.

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter