Home
Woensdag 26 juli aangepast programma

 

Alblasserdam staat woensdag 26 juli 2017 in het teken van de gezellige St Jacobus Paardenmarkt en de spannende Wielerronde en traditiegetrouw is uw lokale omroep Klokradio daarbij live aanwezig.


Op deze dag is er hierdoor een aangepaste programmering. Tot 10.00 uur is er zoals gebruikelijk Nieuws Info, gevolgd door een uur muziek, verzorgd door Kerkklokradio, daarna wordt er tussen 10.00 en 12.00 uur live verslag gedaan vanaf de altijd gezellige Paardenmarkt met diverse interviews en sfeerimpressies.

Na 12:00 uur is het tijd voor het wielrennen. Het team van Klokradio Sport doet live verslag vanaf het parcours aan de Van Eesterensingel van de verschillende wedstrijden. Deze extra sportuitzending zal duren tot 20.00 uur, waarna Kerkklokradio de gebruikelijke woensdagavondprogramma’s zal uitzenden.

 
Verzoekplaten voor Bolknak

 

Vanaf heden kunt u uw (Nederlandstalige) verzoekplaten voor het programma Bertus Bolknak, wat elke donderdag te beluisteren is van 21 tot 23 uur, ook aanvragen via het email-adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

In het programma "Bertus Bolknak" (soms ook wel de Bolknakshow genoemd) gaan alle registers open met 2 uur lekkere Nederlandstalige meezingers, piratenhits, smartlappen, enz., enz.  Het programma wordt gepresenteerd dóór Bertus Bolknak. Verzoekplaten kunnen niet  alleen via email aangevraagd worden, maar ook (uitsluitend tijdens het programma) via 0184-682422.


 
Ben je sportliefhebber...

 

... en lijkt het je leuk om aan ons sportprogramma mee te werken? Neem dan eens contact met ons op.

 

We zijn niet alleen op zoek naar verslaggevers, maar ook naar mensen die willen presenteren of bijvoorbeeld de techniek willen doen of mensen die redactioneel werk juist leuk vinden. Klokradio Sport wordt uitgezonden op zaterdagmiddag van 14 tot 18 uur en op maandagavond is er een terugblik van 19 tot 20 uur.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail ons voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we nemen contact met je op voor een afspraak.

 
Aanpassing KPN netwerk

 

Op 4 juli 2017 is door KPN een wijziging aangebracht in de indeling van het (glasvezel)netwerk.

Dit heeft voor Klokradio als gevolg dat we vanaf 4 juli 2017 op het KPN (glasvezel)netwerk in de gemeenten Alblasserdam en Molenwaard niet meer te beluisteren zijn op kanaal 376, maar op kanaal 1148.

 

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 
«StartVorige12VolgendeEinde»

Pagina 1 van 2
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter