Home
Zomertijd

 

De zomertijd komt er weer aan... tijd om de klok te verzetten! Lachen

 

In de nacht van zaterdag 25 maart op zondag 26 maart 2017 gaat de klok om 02:00 uur een uur vooruit en gaat op dat moment de zomertijd in.

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober 2017 wordt de klok een uur terug gezet en gaat de wintertijd weer in.

 
"Eén op één met ..."

 

In "Eén op één met..." van maandagavond 27 maart is Riens Gort van 20.00 tot 21.00 uur te gast, Marjo de Waard gaat met hem in gesprek over uiteenlopende onderwerpen.

 

Aansluitend praat Peter de Waard van 21.00 tot 22.00 uur in het programma ‘De Wandelgang’ met de fractieleiders van twee partijen uit de gemeenteraad van Alblasserdam, nml. Rinus van Lavieren (PvdA) en Teus Stam (CU). Zij spreken over het werk als gemeenteraadslid.

 

"Eén op één met ..."  en "De Wandelgang" worden herhaald op dinsdagochtend tussen  10 en 12 uur. U kunt de uitzending ook (vanaf een half uur na uitzending) beluisteren via 'Uitzending gemist' op deze website.


Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Maandag 13 juni is vanaf 20 uur in ‘Eén op één met..’ Ton Versteeg te gast, directeur van Reinigingsdienst Waardlanden. Hij komt de luisteraars alles uitleggen over de afvalinzameling in Molenwaard.

Om 21 uur is er weer een politiek debat in De Wandelgang. Ditmaal gaan gemeenteraadsleden Joke Stravers (Gemeentebelangen Molenwaard) en Ad van Rees (CDA) met elkaar in discussie over het thema “Ruimtelijke kwaliteit: zoeken naar balans tussen agrariërs en toeristen”. Twitter uw vragen en opmerkingen naar #DebatKlokradio.

 
Klokradio is op zoek ...

 

Klokradio is inmiddels ruim 26 jaar jong maar nog altijd in ontwikkeling. Nieuwe techniek en media, gebruik van internet, nieuwe programma’s, evenementen in de dorpen. Er is altijd genoeg te doen bij Klokradio.

Wie weet kan het ook uw hobby worden! En denk nu niet dat u alleen bij Klokradio kan komen werken als u kunt presenteren. Buiten het presenteren zijn er vele mogelijkheden om ons te helpen. U kunt hierbij denken aan techniek, secretariaat, redactie, verslaggever, bestuur, enz., enz.

Wilt u ook uw steentje bijdragen of meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan! Stuur een e-mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen.

 

Wellicht ten overvloede, maar alle Klokradio-medewerk(st)ers zijn vrijwilligers en worden niet betaald.


 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter