Wekkerradio

Wekkerradio

Wekkerradio

Inhoud

Een breed team van circa 15 medewerkers verzorgt iedere zaterdag dit goed beluisterde actualiteitenprogramma. Boordevol lokale nieuwsberichten, interviews , sfeerimpressies ter plaatse, een lokaal weerbericht, film- en uitgaanstips.

Naast de vele korte telefonische gesprekken is er van 10:00 – 11:00 uur meestal een meer diepgaand interview. Hierin wordt een vereniging, instantie of activiteit nader belicht, waarin de luisteraar meer kennis wordt gegeven over wat er zoal in onze gemeenten te beleven is. Ook een mooie gelegenheid om voor uw “club” meer aandacht te vragen. Al vele honderden personen zijn hiervoor in de studio te gast geweest: clubbestuurders, organisatoren of mensen die een bijzondere actie hebben.
Ook wordt regelmatig vanaf locatie uitgezonden.

Dit alles afgewisseld met veel lekkere ‘easy listening’ muziek. Een gezellige start van de zaterdag, een uitstekend begin van het weekend.

Vaste items:
Het weer met Teus Stam;
De cultuurmix met Piet Kaptein;
Het filmnieuws met Ton Kroeze.

Stuur uw informatie en persberichten aan redactie@klokradio.nl. Wij besteden graag aandacht aan uw evenement of clubactiviteiten

Dag
Zaterdag
Tijd
09:00 - 12:00
Herhaling
Maandag
Tijd
09:00 - 12:00
Presentatie
Wim Deelen, Ada Engels, Vincent van Haaren, Petra de Jager, Piet Klomp, Aad van Meerkerk, Miranda van Middelkoop, Sander den Ouden, Ria Scholten, Marjo de Waard
Techniek
Wim Deelen, Vincent van Haaren, Piet Klomp, Aad van Meerkerk, Sander den Ouden
Gemist?

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

WELKOM

Welkom bij de geheel vernieuwde website van Klokradio! Wij nodigen u van harte uit eens op uw gemak rond te kijken en natuurlijk.... live te luisteren naar úw lokale omroep!