Maandag 6/11 in Een-op-een met…

Maandag 6/11 in Een-op-een met…

Muziekcentrum Forte Peter Plaisier

Maandagavond  is van 20.00 – 21.00 uur Peter Plaisier te gast in het programma Een-op-een met….
Ria Scholten praat met hem over Muziekcentrum Forte in Nieuw-Lekkerland.

Muziekcentrum Forte is op 25 februari 2013 opgericht. Het muziekcentrum is zo breed mogelijk ingericht met als doel dat alle gangbare instrumenten te bespelen zijn bij Forte. Sinds 2015 is Forte ook op basisscholen te vinden met een eigen buitenschools aanbod. Waar dit begon met hier en daar een cursus wordt er in 2016 een uitgebreid aanbod aan buitenschoolse cursussen en workshops aangeboden. Daarnaast is Forte sinds 2016 de vaste aanbieder van wekelijkse muzieklessen binnen het curriculum van een zestal basisscholen binnen Molenwaard en in overleg met een aantal andere basisscholen om dit in de toekomst verder uit te breiden.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

WELKOM

Welkom bij de geheel vernieuwde website van Klokradio! Wij nodigen u van harte uit eens op uw gemak rond te kijken en natuurlijk.... live te luisteren naar úw lokale omroep!