Home
Woensdag 26 juli aangepast programma

 

Alblasserdam staat woensdag 26 juli 2017 in het teken van de gezellige St Jacobus Paardenmarkt en de spannende Wielerronde en traditiegetrouw is uw lokale omroep Klokradio daarbij live aanwezig.


Op deze dag is er hierdoor een aangepaste programmering. Tot 10.00 uur is er zoals gebruikelijk Nieuws Info, gevolgd door een uur muziek, verzorgd door Kerkklokradio, daarna wordt er tussen 10.00 en 12.00 uur live verslag gedaan vanaf de altijd gezellige Paardenmarkt met diverse interviews en sfeerimpressies.

Na 12:00 uur is het tijd voor het wielrennen. Het team van Klokradio Sport doet live verslag vanaf het parcours aan de Van Eesterensingel van de verschillende wedstrijden. Deze extra sportuitzending zal duren tot 20.00 uur, waarna Kerkklokradio de gebruikelijke woensdagavondprogramma’s zal uitzenden.

 
Wekkerradio 22 juli

 

In het programma Wekkerradio van zaterdag 22 juli 2017 (09.00-12.00 uur) heeft presentator Miranda van Middelkoop o.a. een gesprek met Hans Laheij en met Peter van Breemen.

 

Hans Laheij vertelt als (nieuwe) voorzitter van de Paardenmarkt hoe het programma van de a.s. woensdag 26 juli te houden Sint Jacobus Paardenmarkt er uit zal zien, Peter van Breemen zal daarna uitleg geven wat er na 12 uur die dag op het fietsparcours zal plaatsvinden tijdens de Rabobank Paardenmarktronde van Alblasserdam.

 

Daarnaast komen natuurlijk de vaste items aan bod, zoals o.a. het weerpraatje met Teus Stam, het Landvast filmnieuws en ook de nodige uitgaanstips.

 

Wekkerradio wordt op maandagochtend tussen 8 en 11 uur herhaald. U kunt de uitzending ook (nogmaals) beluisteren via "uitzending gemist" op deze website


 
Caleidoscoop 22 juli

 

Zaterdag 22 juli 2017 presenteren Ariejan Boon en Leo Huisman het programma Caleidoscoop.


In dit programma wordt de muziek samengesteld op basis van een thema, dat moet voorkomen in titel en/of artiest. Het thema voor deze uitzending is: 'Lied(je)'.

 

Weet jij een leuke plaat waarvan je denkt 'die zou ik wel weer eens op de radio willen horen' en die voldoet aan het thema 'Lied(je)', mail titel en uitvoerende(n) dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Twitteren kan ook, de presentatoren zijn 24/7 bereikbaar via o.a. @AriejanBoon en @Leoklokradio. Ook zelfs tijdens de uitzending is het nog mogelijk verzoeken aan te vragen via Twitter en de facebookpagina van Caleidoscoop.

 

Caleidoscoop wordt uitgezonden tussen 18 en 20 uur.

 

 
Verzoekplaten voor Bolknak

 

Vanaf heden kunt u uw (Nederlandstalige) verzoekplaten voor het programma Bertus Bolknak, wat elke donderdag te beluisteren is van 21 tot 23 uur, ook aanvragen via het email-adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

In het programma "Bertus Bolknak" (soms ook wel de Bolknakshow genoemd) gaan alle registers open met 2 uur lekkere Nederlandstalige meezingers, piratenhits, smartlappen, enz., enz.  Het programma wordt gepresenteerd dóór Bertus Bolknak. Verzoekplaten kunnen niet  alleen via email aangevraagd worden, maar ook (uitsluitend tijdens het programma) via 0184-682422.


 
«StartVorige12VolgendeEinde»

Pagina 1 van 2
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter