Home
Koningsdag bij Klokradio

 

Donderdag 27 april... Koningsdag...

 

Tradiatiegetrouw worden dan in de hele regio aubades gehouden en diverse activiteiten georganiseerd.

Klokradio zal in een speciale live uitzending tussen 10 en 12 uur aandacht besteden aan de diverse activiteiten, onze verslaggeefsters gaan de regio in om u op de hoogte te brengen van alles wat (letterlijk en figuurlijk) speelt.

Vanaf 10:30 uur wordt de aubade, die op het terrein van vv Nieuw-Lekkerland zal worden gehouden, live uitgezonden.

 
"Eén op één met ..."

 

In "Eén op één met..." van maandagavond 24 april gaat presentator Ria Scholten in gesprek met de voorzitters van de Huurdersverenigingen van de Woningstichtingen Nieuw-Lekkerland en Lek en Waard, in de studio zijn Dick de Kock en Henk Otten te gast.

Sinds 1 april is de fusie tussen deze woningstichtingen een feit. Gedurende het fusieproces hebben de huurdersverenigingen bijzonder nauw en prettig samengewerkt, dit heeft geleid tot het voornemen om ook hen te laten fuseren.

 

Vanaf 21.00 uur heeft Peter de Waard zijn maandelijkse gesprek met burgemeester Dirk van der Borg van Molenwaard

 

"Eén op één met ..."  en "De Wandelgang" worden herhaald op dinsdagochtend tussen  10 en 12 uur. U kunt de uitzending ook (vanaf een half uur na uitzending) beluisteren via 'Uitzending gemist' op deze website.


Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Maandag 13 juni is vanaf 20 uur in ‘Eén op één met..’ Ton Versteeg te gast, directeur van Reinigingsdienst Waardlanden. Hij komt de luisteraars alles uitleggen over de afvalinzameling in Molenwaard.

Om 21 uur is er weer een politiek debat in De Wandelgang. Ditmaal gaan gemeenteraadsleden Joke Stravers (Gemeentebelangen Molenwaard) en Ad van Rees (CDA) met elkaar in discussie over het thema “Ruimtelijke kwaliteit: zoeken naar balans tussen agrariërs en toeristen”. Twitter uw vragen en opmerkingen naar #DebatKlokradio.

 
Klokradio is op zoek ...

 

Klokradio is inmiddels ruim 26 jaar jong maar nog altijd in ontwikkeling. Nieuwe techniek en media, gebruik van internet, nieuwe programma’s, evenementen in de dorpen. Er is altijd genoeg te doen bij Klokradio.

Wie weet kan het ook uw hobby worden! En denk nu niet dat u alleen bij Klokradio kan komen werken als u kunt presenteren. Buiten het presenteren zijn er vele mogelijkheden om ons te helpen. U kunt hierbij denken aan techniek, secretariaat, redactie, verslaggever, bestuur, enz., enz.

Wilt u ook uw steentje bijdragen of meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan! Stuur een e-mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen.

 

Wellicht ten overvloede, maar alle Klokradio-medewerk(st)ers zijn vrijwilligers en worden niet betaald.


 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter