Woensdag 27/9 In gesprek met …

Hannie Borgman-Kouwenhoven is op woensdagavond 27 september 2017 te gast in het programma In Gesprek met… dat van 21.15 – 22.00 uur wordt uitgezonden. Zij is getrouwd met Henk, die al jaren ernstig ziek is. Enige tijd geleden heeft ze haar man aangemeld bij de Stichting Vaarwens. Via hen is Henk met het hele gezin, een geweldige dag bezorgd aan boord van het schip “De Meander”. Alles geheel gratis: van de rit met de ambulance tot en met de verzorging aan boord.

De stichting bestaat al tien jaar en doordat “De Meander” het hele jaar volgeboekt is voor deze verwendagen, heeft de schipper Evert Stel het verlangen er een schip bij te krijgen. Hiervoor worden vele acties gehouden. Zo heeft Hannie onlangs een collecte georganiseerd in Nieuw-Lekkerland. Tijdens de uitzending wordt gebeld met de schipper, die de opbrengst van de collecte bekend zal maken.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten