Zaterdag 24/2 in Raarrr!

Zaterdag 24 februari 2018 verkeren wij met ons cabaretprogramma “Raarrr” in Winterse sferen met de komende kou en vorst in het vooruitzicht. Mooie kleinkunstmuziek met een koud of winters tintje, dat is wat wij u graag willen laten horen.

Maar ook vergeten wij de conferences en de Nederlandstalige Nederpopmuziek niet! Van wintersport tot elfstedentocht (Herman Finkers), we hopen met ons programma Sporen in de sneeuw achter te laten (Viggo Waas).

Dus slaat u de chocomel of punch maar vast in, en luistert u eens gezellig naar de radio.
“Raarrr” – onderdeel van de Time-Cyclus –  wordt uitgezonden van 18:00 – 20:00 uur en herhaald op donderdag van 17:00 – 19:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten