Zaterdag 31/3 in Caleidoscoop nr. 150

De 150ste uitzending van “Caleidoscoop” op zaterdag 31 maart 2018, wordt een bijzondere:  rond 18:30 uur zal de door Rien de Heer geschreven gedichtenbundel “Caleidoscoop” overhandigd worden aan een speciale gast.

Rien is een vaste deelnemer aan het samenstellen van de playlist van het interactieve programma Caleidoscoop. Hij laat zijn verzoek altijd gepaard gaan met een gedicht, gebaseerd op de inhoud van de plaat. Dit gedicht wordt altijd omstreeks 18:30 uur in de uitzending voorgedragen.
Deze gedichten heeft Rien, samen met gedichten geschreven voor dierbaren, verzameld en gebundeld en gedoopt tot – en dat is iets om als programmamaker trots op te zijn – “Caleidoscoop”!

Zaterdag 31 maart zal de muziek van Caleidoscoop gebaseerd zijn op de gedichten in de bundel en tal van gasten zullen de feestvreugde verhogen. De presentatie is in handen van Leo Huisman en Ariejan Boon.

Caleidoscoop is een onderdeel van Klokradio’s “Time-Cyclus”, uitgezonden eenmaal per maand op zaterdag van 18:00 – 20:00 uur. De herhaling is op donderdag van 17:00 – 19:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten