“Caleidoscoop” uitgereikt in Caleidoscoop

Tijdens de honderdvijftigste editie van het programma “Caleidoscoop” werd zaterdag live verslag gedaan van de presentatie van de zesde gedichtenbundel van Alblasserdammer Rien de Heer, die dezelfde titel draagt.

De 175 gedichten, die in het boekwerkje zijn opgenomen, zijn voor een groot deel geïnspireerd op muzieknummers, die in de afgelopen jaren in het programma zijn gedraaid. Oud-collega en goede vriendin Linda Hoogendoorn nam het eerste exemplaar in ontvangst, onder het toeziend oog van programmamaker Ariejan Boon. De bundel Caleidoscoop kost € 10,00 en kan worden besteld via e-mail: deheerrien@gmail.com.

Deze aflevering van Caleidoscoop kunt u nog terugluisteren via “Uitzending gemist“.
Donderdag 5 april 2018 wordt het ook op de radio herhaald tussen 17:00 en 19:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten