Donderdag 17/5 in Studio Noord-Oost

Nieuwpoort700plus

Donderdag 17/5 in Studio Noord-Oost

In de editie van Klokradio’s “Studio Noord-Oost” op donderdag 17 mei 2018 komen Annemieke van As en Milou van den Dool ons alles vertellen over de festiviteiten rond Nieuwpoort 735 jaar stadsrechten. Een jaar lang feest met heel veel activiteiten, zowel binnen als buiten, voor jong en oud. Het hoofdthema deze keer is “water”.

Studio Noord-Oost wordt uitgezonden van 19:00 – 20:00 uur en wordt herhaald op vrijdagmiddag tussen 17:00 en 18:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten