Woensdag 16/5 In gesprek met …

Woensdag 16 mei 2018 gaat Cor van der Dussen “In gesprek met …” Marja Korevaar. Zij praten over het werk van Pastoraal Diaconaal Centrum “De Herberg” in Oosterbeek.

“Het kan jaren voorspoedig gaan in je leven. En dan opeens word je geconfronteerd met verdriet en tegenslag. Overleden dierbaren, problemen op het werk, problemen in je huwelijk en gezin, gezondheidsproblemen en/of mantelzorg. Of gevoelens van eenzaamheid, angst of minderwaardigheid die niet langer te hanteren zijn.

In een gastvrij huis in een prachtige omgeving, bij een geopende bijbel, met professionele begeleiding bieden wij liefdevolle aandacht. We hebben verschillende mogelijkheden die bij jou aansluiten. Je kunt kiezen uit een herstelprogramma, retraite of kom-op-adem. We informeren je graag over het aanbod.”

In gesprek met … wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.
Daarnaast kunt u het programma terugluisteren via “Uitzending gemist“.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten