Woensdag 30/5 In gesprek met …

In het programma “In gesprek met …” van woensdag 30 mei 2018 spreekt Willem-Jan van Meuwen met docent/schrijver Sandor van Leeuwen uit Alblasserdam. Het gesprek zal gaan over het boek ‘Het zwaard van de woestijn’, waarin het waargebeurde verhaal van honderd Joodse boeren wordt verteld, die het in 1948 opnamen tegen 2000 Egyptische soldaten.

Margaret Larkin (1899-1967), journalist, beschreef het gevecht om kibboets Yad Mordechai. Sandor van Leeuwen vertaalde en bewerkte haar verhaal. Hij kreeg zijn journalistieke en redactionele ervaring o.a. bij het Reformatorisch Dagblad.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Foto’s goedgelovig en wikipedia

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten