Zaterdag 19/5 in Wekkerradio

Zaterdag 19 mei 2018 in “Wekkerradio” meerdere belgesprekken, maar tussen 10:00 en 11:00 uur uitgebreide info over de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die ingaat op 25 mei 2018.

Ondernemers, verenigingen en instellingen zijn er druk mee, maar waar hebben burgers recht op en wat kunnen wij er mee? Dat is namelijk meer dan je denkt! Naast info ook praktische tips voor iedereen.

Wekkerradio wordt uitgezonden van 09:00 – 12:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten