Maandag 2/7 Zomeravondprogrammering

Zonnige Zomerhits

Maandag 2/7 Zomeravondprogrammering

Ria Scholten startte vier weken geleden op de maandagavond tussen 18:00 en 19:00 uur met “Zonnige Zomerhits“, een uurtje gezellige muziek van alle tijden. Zij is al 22 jaar presentator bij de informatieve programma’s van Klokradio, waaronder “Wekkerradio” en “Een-op-een met …“.
Nu neemt zij zowel de techniek als de presentatie voor haar rekening.

Het programma “Klassiek met een zachte G“, dat wordt samengesteld en gepresenteerd door Paul Dzon, gaat in de zomermaanden een uurtje eerder van start en kan dan van 21:00 – 23:00 uur worden beluisterd.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten