Woensdag 6/6 in NieuwsInfo

Eline Verhaar is in het voorjaar van 2017 naar Uganda gegaan om voor een langere periode als Supervisor de Zorgboerderij van de Stichting Home Sweet Home te gaan leiden. Zij had in 2016 een half jaar als vrijwilligster gewerkt bij Home Sweet Home en was zo betrokken geraakt bij het project, en met name bij de kinderen van de Zorgboerderij, dat zij besloot hiermee verder te willen gaan.

Eline is nu even terug uit Uganda voor een vakantie in Nederland, dit keer samen met haar vriend Shepherd.
Woensdagochtend 6 juni 2018 is zij de belgast van Wil Borsje in het Kerkklokradioprogramma “NieuwsInfo” om een update te geven van de laatste ontwikkelingen van haar werk voor Home Sweet Home.

NieuwsInfo wordt uitgezonden van 08:00 – 09:00 uur. Maar u kunt ook luisteren tussen 18:00 en 19:00 uur, want dan wordt het programma herhaald.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten