Woensdag 11/7 In gesprek met …

Woensdag 11 juli 2018 wordt in “In gesprek met …” een interview herhaald, dat Willem-Jan van Meuwen eerder had met Harry Lukens van “Overseas Missionary Fellowship“. OMF is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie, die in 1865 door James Hudson Taylor werd opgericht.
Harry Lukens is coördinator van het team Mobilisatie van deze organisatie.

“In gesprek met …” wordt utgezonden van 21:15-22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.
Uitzending gemist? Klik dan hier.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten