Woensdag 11/7 in NieuwsInfo

Woensdag 11 juli 2018, even na half negen zal Gonnie Verboom van de Stichting Kinderboerderij Alblasserdam – beter bekend als De Plantage – in NieuwsInfo vertellen over de nieuwe hooimijt, die kortgeleden is geplaatst.

NieuwsInfo is te beluisteren van 08:00 – 09:00 uur en wordt herhaald tussen 18:00 en 19:00 uur.

(foto hooimijt: alblasserdamsnieuws.nl)

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten