Zaterdag 22/9 in Wekkerradio

In “Wekkerradio” van zaterdag 22 september 2018 is tussen 10:00 en 11:00 uur André Hoogendoorn te gast.
Hij is voorzitter van Mission Belle Stichting B17-G Memorial en komt vertellen over de tentoonstelling in ’t Waellant over de crash van de bommenwerper op 1 december 1943. Tevens blikt hij vooruit op de onthulling van het monument op zaterdag 29 september.

Wekkerradio is te beluisteren van 09:00 tot 12:00 of in de herhaling op maandag op dezelfde tijd.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten