Woensdag 3/10 “In gesprek met …”

Woensdag 3 oktober 2018 gaat Albert Tahaparij “In gesprek met …” schrijfster Janny den Besten uit Nieuw-Lekkerland. Haar nieuwe boek “Verborgen lied” wordt op 17 oktober gepresenteerd in de kerk in Ammerstol.

Leuke bijkomstigheid is dat Janny’s vorige boek het nieuwe “Luisterboek” op Kerkklokradio is. Ook met ingang van woendag 3 oktober zal zij zelf de hoofdstukken van “Verborgen bloem” op de radio voorlezen. Op deze pagina kunt u daarover meer lezen.

In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Het Luisterboek” kunt u beluisteren op woensdagmiddag van 15:00 – 16:00 uur of in de herhaling op zondag van 17:00 – 18:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten