Maandag 26/11 in Aperitief

Vanavond besteed Ria Scholten in “Aperitief” aandacht aan het ongeveer 190 tellende Inspire2LiveChoir dat met haar optreden geld inzamelt voor verschillende doelen op het gebied van kankerbestrijding.
Zij praat met Nelly van Dijk; zij verzorgt de PR voor het koor dat onder leiding staat van Peter Overduin.

Aperitief is te beluisteren van 17:00 – 18:00 uur of in de herhaling op donderdag van 18:00 – 19:00 uur.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten