Woensdag 14/11 In gesprek met …

In “In gesprek met …” van woensdag 14 november 2018 spreekt Wil Borsje met Joke van Opstal, directeur van de Stichting Fountain of Hope Cambodja-Nederland.

Luister ook mee naar dit ongetwijfeld interessante gesprek van 21:15 – 22:00 uur. Geen tijd? Op zondagmiddag kunt u nog luisteren naar de herhaling van 13:15 – 14:00 uur. En dan is er natuurlijk nog “Uitzending Gemist“.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten