Zaterdag 3/11 is het weer “Raarrr”

Zaterdag 3 november 2018 is het van 18:00 – 20:00 uur in de Time-Cyclus weer tijd voor “Raarrr“.

We zitten alweer een week in de “wintertijd” dus de avonden zijn flink langer. En weet u… dan zeggen wij: Luister eens naar “Raarrr”! Zet uw radio, telefoon of computer maar aan. Pak een lekkere beker warme chocolademelk of wat sterkers. Kruip gezellig tegen elkaar aan of verstop je diep tussen de kussentjes van de bank. (Nog wel zo dat je iets kan horen natuurlijk). Zoals we elke maand weer zeggen… laat uw oren strelen door mooie kleinkunstmuziek, ze kietelen door  Nederlandstalige Nederpop, en houdt ze gespitst tijdens de  conferences.
U hoort o.a  Veldhuis en Kemper, Nielson en  Ronald Goedemondt.  Heel afwisselend dus!
Wij zouden het zeer gezellig vinden als u een keertje naar dit toch wel “Raarrr-re” programma wilt luisteren en doet of u bij ons op visite bent. Hopelijk is er dit keer weer iets van uw gading bij, en kan u erom lachen, huilen of van genieten en steekt u er misschien nog wat van op.
Tot zaterdag en op een immer “Raarrr-re” avond!

Arie en Angelina

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten