Woensdag 19/12 In gesprek met …

In gesprek met ...

Woensdag 19/12 In gesprek met …

Op woensdag 14 november was Joke van Opstal te gast in “In gesprek met …”. Aan het eind van die uitzending waren er nog zoveel vragen over en was er nog zoveel meer te vertellen over haar werk voor de stichting “Fountain of Hope for Cambodia”, dat Wil Borsje haar nogmaals heeft uitgenodigd voor een vervolg!

Luister mee woensdag 19 december 2018 van 21:15 – 22:00 uur of in de herhaling op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten