Zaterdag 15/12 in Wekkerradio

In het eerste uur Wekkerradio van zaterdag 15 december 2018 een gesprek met Susan Zethof, interim marketing- en communicatiemanager bij QBuzz, de nieuwe vervoerder in de Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem. Kunnen de opstartproblemen snel worden opgelost?

Na weerman Teus Stam, kort na halftien. Maandag van 09:00 – 12:00 uur de herhaling.

Foto’s: alblasserdamsnieuws.nl en prorail.nl

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten