Woensdag 30/1 In gesprek met …

In “In gesprek met …” praat Ellen Verloop met Esther en Bert Vonk. Zij starten in Alblasserdam het “Connect Gezinshuis” op.

Hun hoofddoel is om een veilig thuis te bieden aan jongeren die, om wat voor reden dan ook geen veilige thuissituatie hebben. Zij sturen aan op groei en ontwikkeling van talenten en een gezonde identiteit.

“In gesprek met …” is te beluisteren van 21:15 uur en in de herhaling op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten