Maandag 4/2 in Aperitief

Aperitief

Maandag 4/2 in Aperitief

Het informatieve programma “Aperitief” van maandag 4 februari 2019 staat in het teken van de Watersnoodramp van 1 februari 1953. Auteur Teuntje de Haan schreef er een boek over dat zij de titel “Een muur van water” heeft gegeven.

Teuntje verzorgt woensdag 13 februari een lezing voor leden van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard en andere belangstellenden. Plaats van handeling is de zaal van de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Komende maandag een vooruitblik.

Aperitief wordt uitgezonden van 17:00 – 18:00 uur en herhaald op donderdag van 18:00 – 19:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten