Maandag in Een-op-een met … en De Wandelgang

Maandag 25 februari 2019 gaat Marjo de Waard in “Een-op-een met…”  in gesprek met wethouder/agrariër Teunis Jacob Slob.

Aansluitend praat Peter de Waard in “De Wandelgang” met burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam. Aan de orde komen de stankoverlast vanuit de tankwagen aan de Edisonweg, het verplaatsen van de camperplaats naar Sportpark Souburgh, de ontwikkeling van Haven-Zuid en de verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschap op woensdag 20 maart.

Beide programma’s worden uitgezonden vanaf 20:00 uur en herhaald op dinsdag en donderdag.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten