Woensdag 20/2 in In gesprek met …

Woensdag 20 februari 2019 is Mirjam Bos te gast in “In gesprek met …“. Zij is jurist en werkt bij Jubilee Campaign.
Deze mensenrechtenorganisatie zet zich wereldwijd in voor gerechtigheid door lobbywerk, handtekeningenacties en informatie-overdracht. Zij richten zich met name op christenvervolging, de rechten van kinderen en vrouwenhandel. Vanuit christelijke visie zetten zij zich ook in voor mensenrechten in algemene zin.
Mirjam zal genoeg te vertellen hebben!

“In gesprek met …” kunt u beluisteren van 21:15 – 22:00 uur of in de herhaling op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten