Maandag 18/3 in Aperitief

Maandag 18 maart 2019 in “Aperitief” uur aandacht voor de tentoonstelling “Samengevoegd” over de zeven gemeenten die op 1 januari 1986 zijn opgegaan in de gemeente Graafstroom. Deze tentoonstelling wordt gehouden in Historisch Museum Het Voorhuis in Bleskensgraaf.

Aperitief wordt uitgezonden van 17:00 – 18:00 uur en herhaald op donderdag van 18:00 – 19:00 uur. De presentatie is in handen van Ria Scholten.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten