Maandag 25/3 in De Wandelgang

Maandag 25 maart 2019 is het in “De Wandelgang” weer tijd voor een gesprek met burgemeester Dirk van der Borg van Molenlanden.

Het interview zal o.a. gaan over de vele zwanen die door stropers afgeslacht zijn in de polder, de nieuwe servicepunten van de Gemeente Molenlanden, de mogelijkheden van Tiny Houses, de drukte op Kinderdijk en de laatste Hans den Ouden Marathon, die maar liefst € 120.000 opbracht.

De Wandelgang wordt uitgezonden van 21:00 – 22:00 uur en herhaald op dinsdag en donderdag.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten