Woensdag 20/3 Nieuw Luisterboek

Op woensdag 20 maart 2019 wordt bij Kerkklokradio gestart met een nieuw “Luisterboek“. Het boek “Loslaten” is geschreven door Ria van der Ven en Wil Borsje zal de komende weken de hoofdstukken voorlezen. Over de inhoud van het boek kunt u hier alles lezen.

“Het Luisterboek” wordt uitgezonden van 15:00 – 16:00 uur en herhaald op zondag van 17:00 – 18:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten