Zaterdag 2/3 in Spelen met vuur

Zaterdag 2 maart 2019 in “Spelen met vuur” gaat het over de  invoering van de vrachtwagenheffing op alle autosnelwegen. Als het parlement er mee instemt dan gaat de heffing in per 1 januari 2023. Op dit moment wordt uitgegaan van een heffing van gemiddeld € 0,15 per gereden kilometer.  In dit programma met oud en nieuw nieuws, de vraag hoeveel auto’s straks de A15 of A27 verlaten om door de mooie Alblasserwaard te rijden.

Veel of weinig “heffingmijders”, waarom niet overal betalen voor gebruik van wegen met behulp van een kilometerheffing?
En natuurlijke mooie muziek waarin vrachtwagens voorkomen. Zoals Tony Justice en zijn Brothers of the Highway, de Norwegian trucker song, Fast Car van Tracy Chapman en De vlam in de pijp van Henk Wijngaard, de A2 van Paul van Vliet en vele andere.

Spelen met vuur wordt uitgezonden van 08:00 – 09:00 uur. De herhalingen zijn op maandag van 08:00 – 09:00 uur en op dinsdag van 19:00 – 20:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten