Donderdag 4/4 in Studio Noord-Oost

Donderdag 4 april 2019 in “Studio Noord-Oost” aandacht voor het toneelstuk “Brouwers’ Dam”, dat op 2 mei a.s. als afsluiting van het jubileumjaar Nieuwpoort 735 jaar stadsrechten wordt opgevoerd. We spreken onder meer met de schrijver/regisseur van het stuk, Peter Meijer.

Daarnaast aandacht voor de nieuwe tentoonstelling van de Historische Kring Nieuwpoort in Museum Het Stadhuis. Ook hier staat “water” centraal en dan in combinatie met visserij en walvisvaart.

Studio Noord-Oost wordt uitgezonden van 19:00 – 20:00 uur en herhaald op vrijdag van 17:00 – 18:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten