Woensdag 5/6 In gesprek met …

Woensdag 5 juni 2019 staat de uitzending van “In gesprek met …” in het teken van de Nacht van de Vluchteling en de Stichting Vluchteling: een nacht lopen om door sponsoring zoveel mogelijk geld op te halen voor vluchtelingen in een uitzichtloze situatie.

Ellen Verloop praat in elk geval met Shari Helderman van de organisatie en waarschijnlijk ook met lopers uit de omgeving.
Zij loopt zelf deze tocht ook: 40 km van Rotterdam naar Den Haag.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten