Zaterdag 24/8 in Wekkerradio

Zaterdag 24 augustus 2019 is in het tweede uur van “Wekkerradio” Daam Vuurens uit Nieuw-Lekkerland te gast. Hij gaat samen met een groep collega’s voor de tweede keer meedoen aan de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen, die op zaterdag 21 september a.s. wordt gehouden. Er zijn diverse afstanden, Daam en zijn collega’s doen mee met de 6 km.

Vijftig jaar geleden werd van 15 tot en 18 augustus het muziekfestival Woodstock gehouden met als motto “Three Days of Peace & Music”.
Presentator Ada Engels dook in de geschiedenis van het festival waar onder andere Joe Cocker, The Who, Santana en Janis Joplin optraden.

Wekkerradio wordt uitgezonden van 09:00 – 12:00 uur en herhaald op maandag, zelfde tijd.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten