Zaterdag 28/9 in Traveltime

In onze “Time-Cyclus” is het zaterdag 28 september 2019 tijd voor “Traveltime“.

In dit reisprogramma is deze maand Arianne Groenendijk uit Alblasserdam te gast. Zij is een echte Griekofiel en zal ons vertellen over de vele reizen die zij al naar Griekenland heeft gemaakt, zowel naar het vasteland als naar de eilanden .

Natuurlijk wordt het gesprek omlijst met een vleugje Griekse muziek.
Traveltime wordt uitgezonden van 18:00 – 20:00 uur en herhaald op donderdag van 16:00 – 18:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten