Donderdagavond 7/11 op Klokradio

Donderdag 7 november 2019 kunt u om 19:00 uur weer luisteren naar muziek en informatie in “Studio Noord-Oost”. Daarna een uurtje heerlijke muziek met Kees Kok in zijn “Baden in muziek”.

De “Bolknakshow” wordt vanavond helaas door omstandigheden niet live uitgezonden.

Deze donderdag is ook een spannende dag voor Molenlanden, want tijdens een speciale raadsvergadering wordt bekendgemaakt wie wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van deze gemeente. Zodra bekend is wie dat is, zullen wij het natuurlijk ook direct in onze uitzending laten weten!

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten