Maandag 17/2 in Een-op-een met …

Maandag 17 februari 2020 is in “Een-op-een met …” Clement van Kooten uit Alblasserdam te gast. Hij is lid van de ANW, de Archeologische Werkgemeenschap Nederland, afd. Lek- en Merwestreek in Dordrecht.

Hij doet waarnemingen bij bouwwerkzaamheden of vondsten in de grond zoals o.a. bij de uitbreiding van de rioolwaterzuivering in Alblasserdam.

“Een-op-een met …” wordt uitgezonden van 20:00 – 21:00 uur en herhaald op dinsdag en donderdag.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten