Woensdag 19/2 In gesprek met …

Op 19 februari 2020 zijn Joshua Slot en Erwin Huijgens te gast in “In gesprek met …“.
Joshua is een van de oprichters van de stichting Nieuwe Hoop, die mensen én spullen een tweede kans geeft en intussen alweer ruim 5 jaar bestaat. In die vijf jaar is er aardig wat gebeurd! Onlangs is Joshua samen met Erwin een nieuw bedrijf, Sterk woningontruiming, gestart.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten