Woensdag 5/2 In gesprek met …

Woensdag 5 februari 2020 gaat Cor van der Dussen “In gesprek met …” Thea Westerbeek. Zij is hoofdredacteur van Elisabeth, een magazine dat ingaat op actuele geloofs- en levensvragen van mensen van vandaag. Dit blad heeft eind vorig jaar haar 90-jarig bestaan gevierd en heette vroeger de Elisabethbode.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten