Nieuw Luisterboek: De Schuilplaats

Woensdag 1 april 2020 wordt gestart met het voorlezen van een nieuw Luisterboek. Ria Verwoerd leest de hoofdstukken van “De Schuilplaats”, een adembenemend verhaal, geschreven door verzetsheld Corrie ten Boom.

Meer lezen over de inhoud van dit boek? Kijk op klokradio.nl/het-luisterboek-inhoud.

Het Luisterboek” wordt uitgezonden van 15:00 – 16:00 uur en herhaald op zondag van 17:00 – 18:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten