Verzoekplaten voor woensdag en zondag

Samen in de naam van Jezus

Verzoekplaten voor woensdag en zondag

Voor het indienen van verzoeken voor de programma’s “Muziek en bezinning” op woensdagochtend en “Samen tot Gods eer” op zondagavond kunt u het best gebruik maken van het formulier op deze pagina: https://klokradio.nl/programmering/verzoekplaat-aanvragen-kkr/
Ook stellen wij tijdelijk twee extra telefoonnummers beschikbaar om verzoeken aan te vragen. Deze nummers kunt u gebruiken als u geen contact krijgt met onze studio en zullen door middel van radiospotjes bekend worden gemaakt via onze zender.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten