Woensdag 11/3 In gesprek met …

Woensdag 11 maart 2020 staat “In gesprek met …” in het teken van lucht- en waterkwaliteit en bodemdaling naar aanleiding van de lezing “Geef de boeren perspectief”, die Prof. Dr. Ir. Wim de Vries uit Wageningen op 3 maart jl. hield in De Spil in Bleskensgraaf.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Foto Wim de Vries: Huibert van Rossum

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten