Woensdag 22/4 In gesprek met …

Op woensdag 22 april 2020 worden diverse programma’s van Kerkklokradio weer live uitgezonden. Zo is er om 08:00 uur live het ochtendprogramma “NieuwsInfo“, ’s middags om 15:00 uur een nieuwe aflevering van “Het Luisterboek” en ’s avonds om 21:00 uur een korte meditatie, verzorgd door de Protestantse Gemeente Alblasserdam (Grote Kerk).

Aansluitend kunt u om 21:15 uur luisteren naar een nieuwe editie van “In gesprek met …“. Deze week een interview met Ronald Zoutendijk van de Stichting Siriz. Deze stichting geeft ondersteuning en zorg aan meisjes en vrouwen die onbedoeld of ongewenst zwanger zijn. Daarnaast worden preventielessen aan jongeren gegeven.
Op zondagmiddag wordt dit programma herhaald van 13:15 – 14:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten